Saturday 1 October 2011

Christopher Knight és Alan Butler - Szupercivilizáció

Christopher Knight és Alan Butler - Szupercivilizáció

Döbbenetes felfedezések egy mindeddig ismeretlen civilizációról, mely időben megelőzi az ókori egyiptomiakat, messzemenő következtetésekkel – egy jó csapat tolmácsolásában, melynek tagja A Hiram-kulcs című bestseller társszerzője.
Ez a rendkívüli történet arról szól, hogy hogyan vezetett el a „megalitikus yard” – egy ősi hosszúság-mértékegység – rejtélyének megfejtésére irányuló kutatás egy kényszerítő erejű bizonyíték felfedezéséhez, mely arra mutat, hogy létezett egy ismeretlen, magasan fejlett kultúra, mely megelőzte a legkorábbi ismert civilizációkat, a sumerokét és egyiptomiakét. Léteznie kellett egy Szupercivilizációnak.
Knight és Butler felfedi egy csodálatosan összehangolt mérési rendszer titkait, mely mindörökre elveszett volna a világ számára. Következtetéseik szemben állnak mindazzal, amit modern világunk eredetéről tudni véltünk – de a bizonyíték tagadhatatlan. Az e felfedezésekből eredő következtetések messze túlmutatnak egy történelem előtti „szupertudomány” felfedezésének elképesztő voltán; nagy tervre utalnak, aminek teológiai következményei messzire ágazóak lesznek.

Letöltés

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.